Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 39g56kcal6.2g0g3.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g7.8g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g166kcal14.8g0.6g11.6g0g
Valittu annoskoko55g83kcal7.4g0.3g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna27g41kcal3.7g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g152kcal13.6g0.5g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022