Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g32g45kcal5.1g1g2.3g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g7.5g27kcal0.6g5.8g0.1g0g
Sipuli 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g161kcal11.8g15.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko55g80kcal5.9g7.6g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g40kcal3g3.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g147kcal10.8g13.9g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056