Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g16g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g37kcal4.2g1.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko55g19kcal2.1g0.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g9kcal1.1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994