Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 14g | 49kcal | 1.8g | 9g | 0.5g | 0.8g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 16g | 20kcal | 3.5g | 0g | 0.7g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 5.5g | 6kcal | 1g | 0.1g | 0.2g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 5.5g | 0.6kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 2.7g | 0.7kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 5.5g | 1.1kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 5.5g | 0.5kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 110g | 156kcal | 12.8g | 19.2g | 2.8g | 2g | |
Valittu annoskoko | 55g | 78kcal | 6.4g | 9.6g | 1.4g | 1g | |
Annoskoko puolitettuna | 27g | 39kcal | 3.2g | 4.8g | 0.7g | 0.5g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.5g | 2.6g | 1.8g |