Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)5.5g5.5kcal0.9g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15011g43kcal3.2g0.2g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%6.5g5.2kcal0.2g0.4g0.3g0g
Ruistaikina Myllyn Paras22g62kcal1g6.9g3.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g256kcal12.8g15.2g15.8g2.4g
Valittu annoskoko55g128kcal6.4g7.6g7.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g64kcal3.2g3.8g4g0.6g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.9g14.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498