Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 15g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g7.3g8.4kcal0.1g0.4g0.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lohifilee 18g36kcal3.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g118kcal7.6g6.8g6.4g0.8g
Valittu annoskoko55g59kcal3.8g3.4g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal1.9g1.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.9g6.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908