Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)5.5g20kcal1.6g0g1.5g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu11g33kcal0.4g0.4g3.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell16g18kcal3.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g224kcal13g1.8g17.8g0.6g
Valittu annoskoko55g112kcal6.5g0.9g8.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g56kcal3.3g0.5g4.5g0.2g
Arvot/100g100g205kcal11.9g1.6g16.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382