Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)6.5g7.8kcal1.3g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g53kcal4.4g5.6g1g0.4g
Valittu annoskoko55g26kcal2.2g2.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g13kcal1.1g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339