Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)14g12kcal0.8g2.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1.4g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras1.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g78kcal4.2g8.4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko55g39kcal2.1g4.2g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal1.1g2.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631