Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 17g19kcal3.6g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g46kcal7.6g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko55g23kcal3.8g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal1.9g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.9g1.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907