Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli, paistettu 1g1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa6g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g58kcal3g5.4g2.4g1.4g
Valittu annoskoko55g29kcal1.5g2.7g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.8g1.4g0.6g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.7g4.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277