Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK9g16kcal0.9g0.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g19g6.6kcal0.3g1.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.6g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g65kcal2.6g6.6g2.6g1g
Valittu annoskoko55g32kcal1.3g3.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.7g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g59kcal2.4g6g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174