Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g9g6kcal1g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Mansikka 19g8.7kcal0.1g1.6g0g0.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g9g36kcal0.7g5.5g1.5g0.3g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g7.5g16kcal0.2g0.4g1.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g3.8g20kcal0.3g2.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g254kcal5g22.6g15.8g1.4g
Valittu annoskoko55g127kcal2.5g11.3g7.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g64kcal1.3g5.7g4g0.4g
Arvot/100g100g233kcal4.6g20.7g14.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316