Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g12g9kcal0.2g0.8g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g3.1g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g7g24kcal0.5g5.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g156kcal7.2g13g8.2g0.4g
Valittu annoskoko55g78kcal3.6g6.5g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal1.8g3.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal6.6g11.9g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924