Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lanttu 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Made 8.4g5.8kcal1.3g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g57kcal3.6g4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko55g29kcal1.8g2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal0.9g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293