Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g14g21kcal2.9g0.2g0.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)7g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.8g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g126kcal8.8g5.4g7.6g0.4g
Valittu annoskoko55g63kcal4.4g2.7g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g31kcal2.2g1.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772