Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis19g21kcal4.1g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g70kcal8.6g3.4g2.6g0g
Valittu annoskoko55g35kcal4.3g1.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal2.2g0.9g0.7g0g
Arvot/100g100g64kcal7.8g3.1g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859