Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis20g22kcal4.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g10g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)10g3.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g86kcal9.8g3.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko55g43kcal4.9g1.8g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal2.5g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g79kcal9g3.3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751