Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Nakki, keskiarvo 13g29kcal1.4g0.1g2.6g0g
Kananmuna, paistettu 6.9g14kcal0.9g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g158kcal5.6g8.4g11.4g0.8g
Valittu annoskoko55g79kcal2.8g4.2g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal1.4g2.1g2.9g0.2g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094