Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g22g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)3.6g4.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5.5g10kcal0.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g49kcal2.2g3.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko55g25kcal1.1g1.7g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.6g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2g3.1g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804