Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty33g46kcal1.7g9.2g0.2g1.1g
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 10g30kcal2.1g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g156kcal7.8g19.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko55g78kcal3.9g9.7g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal2g4.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.7g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311