Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g7g5.1kcal0.2g1.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Punaviini 3.5g2.5kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruusukaali 14g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Pinaatti 14g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g67kcal7.6g3.8g1.4g1.4g
Valittu annoskoko55g33kcal3.8g1.9g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g17kcal1.9g1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g61kcal6.9g3.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680