Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Juuriselleri 3.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.3g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)9g22kcal1.1g0g1.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g115kcal5.6g6g6.6g2.2g
Valittu annoskoko55g58kcal2.8g3g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal1.4g1.5g1.7g0.6g
Arvot/100g100g105kcal5.1g5.4g6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566