Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 349g266kcal6.6g54.1g0.7g3.5g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)125g50kcal5.1g6.6g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustekurkku50g8.2kcal0.3g1.5g0g0.9g
Ruohosipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g661kcal24.4g127g2.6g9.2g
Valittu annoskoko540g330kcal12.2g63.5g1.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna270g165kcal6.1g31.8g0.7g2.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234