Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 101g348kcal10.3g71g1.2g3.6g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 69g95kcal8.6g0.2g6.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 31g166kcal0g0g18.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen312g125kcal3.1g18.7g3.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1683kcal44g232.8g59.4g11g
Valittu annoskoko540g842kcal22g116.4g29.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna270g421kcal11g58.2g14.9g2.8g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526