Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus50g175kcal7g0.3g16g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g50g64kcal6g2g3.5g0.5g
Flora kevyt ruoka 7%25g21kcal0.3g1.1g1.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu100g126kcal11g0.3g9g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g200g740kcal9g62g50g7.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%40g112kcal11.6g1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2612kcal94.8g139.4g184.2g15.8g
Valittu annoskoko540g1306kcal47.4g69.7g92.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna270g653kcal23.7g34.9g46.1g4g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224