Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Perunajauhot,rainbow121g391kcal0.1g97.7g0.1g1.7g
Sokeri 103g416kcal0g102.5g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Mansikka 71g33kcal0.4g6g0.1g1.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g36g138kcal0g34.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 71g29kcal0.7g2.9g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2405kcal36g490.8g28.8g11.2g
Valittu annoskoko540g1202kcal18g245.4g14.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna270g601kcal9g122.7g7.2g2.8g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386