Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g117g169kcal25.8g0g7g0g
Rypsiöljy rainbow2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Hillosipuli, Rainbow13g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%24g19kcal0.8g1.4g1.2g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g31g50kcal2.5g1.6g3.8g0.5g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g4.7g17kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g675kcal67g27.6g31g8.4g
Valittu annoskoko540g337kcal33.5g13.8g15.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna270g169kcal16.8g6.9g7.8g2.1g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493