Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g63.9g0g
Pellavansiemenöljy128g1151kcal0g0g127.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g64g51kcal0g0g5.8g0g
Viinietikka 284g59kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3653kcal0g2.8g395.2g0g
Valittu annoskoko540g1827kcal0g1.4g197.6g0g
Annoskoko puolitettuna270g913kcal0g0.7g98.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233