Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Päärynä kuorittu 113g49kcal0.3g9g0.1g4.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto56g90kcal4.5g2.3g7.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g34g88kcal9.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g611kcal30.8g49.8g28.6g16g
Valittu annoskoko540g305kcal15.4g24.9g14.3g8g
Annoskoko puolitettuna270g153kcal7.7g12.5g7.2g4g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849