Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 38g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g90g117kcal18g0g5.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g234kcal17.8g0g20.6g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä75g51kcal2.3g9g0.5g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g858kcal77.6g28.8g53.2g5.4g
Valittu annoskoko540g429kcal38.8g14.4g26.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna270g215kcal19.4g7.2g13.3g1.4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049