Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali251g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.6g0.2g2.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)120g288kcal21g0g24g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit75g98kcal2.3g1.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g930kcal53.8g31.2g69g15.4g
Valittu annoskoko540g465kcal26.9g15.6g34.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna270g233kcal13.5g7.8g17.3g3.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996