Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 34g123kcal3.5g25.2g0.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.2g0.2g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha269g446kcal51.1g0g26.9g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g108g294kcal21.5g1.1g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1971kcal172.4g59g115g5.4g
Valittu annoskoko540g985kcal86.2g29.5g57.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna270g493kcal43.1g14.8g28.8g1.4g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233