Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 126g95kcal2.3g19.4g0.3g1.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper75g121kcal8.3g9.8g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 63g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g126g261kcal3.8g7.8g23.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1094kcal33.2g98.8g60g12.2g
Valittu annoskoko540g547kcal16.6g49.4g30g6.1g
Annoskoko puolitettuna270g274kcal8.3g24.7g15g3.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492