Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 141g232kcal23.5g0g15.5g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g120g81kcal1.9g15.8g0.2g1g
Porkkana, raaka, annos 100g73g21kcal0.4g4.1g0.1g1.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g12g14kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%46g51kcal1.3g1.3g4.6g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g882kcal55.8g50.2g49g6.2g
Valittu annoskoko540g441kcal27.9g25.1g24.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna270g220kcal14g12.6g12.3g1.6g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264