Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 225g54kcal4.1g5g0.7g5.2g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g434kcal23g13.8g28.6g11.4g
Valittu annoskoko540g217kcal11.5g6.9g14.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna270g108kcal5.8g3.5g7.2g2.9g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532