Jauhelihasipulikeitto

1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)140g378kcal10.5g68.6g7g14g
Jauheliha (sika-nauta) 17%400g884kcal70g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2524kcal161g137.2g150g28g
Valittu annoskoko540g1262kcal80.5g68.6g75g14g
Annoskoko puolitettuna270g631kcal40.3g34.3g37.5g7g
Arvot/100g100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47089