Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 180g50kcal2.1g7.3g0.4g3.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen72g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kurkku, tuore60g6kcal0.4g1g0.1g0.4g
Päärynä kuorittu 168g73kcal0.5g13.4g0.2g6.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki60g48kcal7.8g1.2g1.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g395kcal22.4g51.2g5.6g23.4g
Valittu annoskoko540g197kcal11.2g25.6g2.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna270g99kcal5.6g12.8g1.4g5.9g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714