Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6.6g5.2kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)4.4g11kcal0.1g0.4g1g0g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g8.7g1.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Katkarapu 219g150kcal31.6g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1081g970kcal68.2g32.4g61.6g10.6g
Valittu annoskoko541g485kcal34.1g16.2g30.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna270g242kcal17.1g8.1g15.4g2.7g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228