Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Tomaatti 41g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruokosokeri1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g88g289kcal14g54.2g1.7g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 146g43kcal0.8g7.7g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g1203kcal77g139.2g34.6g20g
Valittu annoskoko541g601kcal38.5g69.6g17.3g10g
Annoskoko puolitettuna271g301kcal19.3g34.8g8.7g5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413