Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 205g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 117g45kcal0.2g9.5g0.1g1.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.6g13kcal1.3g1.6g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)58g94kcal1.6g1.6g8.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.9g11kcal0g2.5g0.1g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g452kcal9g53.8g18.8g10.4g
Valittu annoskoko541g226kcal4.5g26.9g9.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna270g113kcal2.3g13.5g4.7g2.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548