Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu135g108kcal2.4g24.1g1.1g2.7g
Soijakastike 487g294kcal25.2g46.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Fariinisokeri135g549kcal0g135.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g135g257kcal0g60.9g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g271g97kcal1.6g5.9g3g7.6g
Kuhafile, raaka3606g2596kcal584.2g0g25.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 180g1594kcal0g0g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g11235kcal1238.6g587.6g421.8g36g
Valittu annoskoko5400g5618kcal619.3g293.8g210.9g18g
Annoskoko puolitettuna2700g2809kcal309.7g146.9g105.5g9g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833