Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1798g2020kcal379.9g0g53.9g0g
Porkkana 1124g367kcal7g62.5g2.2g28.7g
Peruna, uusi 899g699kcal15.2g144.7g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)674g182kcal8.8g32.4g1.3g11.5g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 899g363kcal4.5g21.6g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g7263kcal830.8g522.4g118.4g98.4g
Valittu annoskoko5400g3631kcal415.4g261.2g59.2g49.2g
Annoskoko puolitettuna2700g1816kcal207.7g130.6g29.6g24.6g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706