Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3598g5145kcal719.5g0g251.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 450g1023kcal22.8g78.8g63.3g26.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g810g2186kcal145.7g16.2g170g0g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Basilika, kuivattu 3.6g9kcal0.5g0.7g0.1g1.5g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g17129kcal1799.2g259g973.4g77.4g
Valittu annoskoko5400g8565kcal899.6g129.5g486.7g38.7g
Annoskoko puolitettuna2700g4282kcal449.8g64.8g243.4g19.4g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984