Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)2700g6480kcal210.6g1350g32.4g72.9g
Pesto (Pirkka)90g522kcal3.9g3.4g54.9g4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g360g882kcal64.8g2.2g68.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2250g457kcal13.5g85.5g6.8g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g16682kcal585.6g2882.2g325g216.8g
Valittu annoskoko5400g8341kcal292.8g1441.1g162.5g108.4g
Annoskoko puolitettuna2700g4170kcal146.4g720.6g81.3g54.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484