Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1001g1602kcal180.2g34g85.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 125g1106kcal0g0g125.1g0g
Purjosipuli 1001g229kcal18.1g24g2g21g
Inkivääri, tuore, silputtu100g80kcal1.8g17.8g0.8g2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g220g683kcal18.7g127.7g11g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1001g531kcal57.1g53g10g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1501g210kcal28.5g6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g9229kcal627.6g597.4g485.6g50g
Valittu annoskoko5400g4615kcal313.8g298.7g242.8g25g
Annoskoko puolitettuna2700g2307kcal156.9g149.4g121.4g12.5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171