Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale2000g2600kcal360g44g122g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1067g3413kcal147.2g618.7g34.1g87.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 567g1474kcal153g0g96.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1667g1000kcal16.7g75g66.7g10g
Sinappi 100g131kcal4.4g14.1g6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g17237kcal1362.6g1503.6g650.2g198.4g
Valittu annoskoko5400g8618kcal681.3g751.8g325.1g99.2g
Annoskoko puolitettuna2700g4309kcal340.7g375.9g162.6g49.6g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789