Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1000g1700kcal200g0g100g0g
Keräkaali, 100g3750g900kcal45g127.5g7.5g78.7g
Fondue, puolet paketista 220 g125g275kcal25g12.5g21.2g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g250g810kcal34.5g150.3g7.8g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g7536kcal615.8g607g274g218.8g
Valittu annoskoko5400g3768kcal307.9g303.5g137g109.4g
Annoskoko puolitettuna2700g1884kcal154g151.8g68.5g54.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116