Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g1600g1280kcal272g16g16g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1000g350kcal27g47g5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g7156kcal832.4g376.4g259.6g58.4g
Valittu annoskoko5400g3578kcal416.2g188.2g129.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna2700g1789kcal208.1g94.1g64.9g14.6g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99782