Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1600g1798kcal338.1g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Jauheliha porsaan 12%800g1696kcal144g0g96g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 600g1664kcal12g18g168g0g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä200g620kcal22g0.2g56g0g
Juusto, mozzarella 200g521kcal37.2g0g40.6g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper800g2800kcal96g568g11.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g60g384kcal0.7g1.8g42.6g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10802g20305kcal1322g1295.4g1009g30.6g
Valittu annoskoko5401g10152kcal661g647.7g504.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna2700g5076kcal330.5g323.9g252.3g7.7g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662